Marcel Iureș - O poveste de dragoste specială și plină de înțelegere

Marcel Iureș este unul dintre cei mai apreciați și speciali actori români care au succes și la Hollywood și se bucură de simpatia publicului de pe meleaguri natale.

Pe lângă o carieră strălucită, Marcel Iureș este și o persoană discretă nu numai în carieră de actor, ci și în viața sa personală. Căsătorit de peste 35 de ani cu Irina, care este profesoară de pian, actorul își trăiește cu simplitate relația de iubire. Pentru artist, cariera și familia sunt foarte importante, dându-i acea liniște extraordinară. Se consideră un norocos din acest punct de vedere.

Fiul său Alexandru face poze și lucrează la o firma de producție de filme

A înființat Teatrul Act cu mulți ani în urmă, pe care îl consideră printre cele mai frumoase cadouri ale vieții sale. Numeroasele roluri i-au adus satisfacții și l-au făcut să fie adorat de public. E foarte fericit de când a devenit tată. Băiatul său, Alexandru, face poze și lucrează la o firma de producție de filme. Are succes și drumul lui. Marcel a mărturisit cu emoție că la naștere fiului a fost ca o continuare a vieții lui. E asumat și matur Alex și asta reprezintă un lucru foarte important, de suflet, pentru actor.

Soția sa l-a sprijinit cu delicatese și discreție permanent, fiindu-i alături în cele mai frumoase, dar și grele momente. Știind să îi ofere acel echilibru de care are nevoie să creeze ca artist. I-a oferit stabilitate și înțelegerea de care are nevoie. A fost cea care l-a certat și încurajat când trebuie.

Își surprinde soția cu lucruri simple și frumoase

De multe ori reușește să își surprindă soția cu lucruri simple, cu declarații de dragoste care să o facă să se simtă apreciată. Îi place să se delecteze culinar, iar partenera sa de viață îi pregătește cele mai delicioase preparate. Și când are timp, mai gătește și el câte ceva. Îi plac surprizele și i le face din când în când Irinei, cel puțîn așa susțin prietenii artistului. A învățat să se bucure de tot ce e frumos.

Are o casă frumoasă la munte, ca un colț de rai

Undeva, într un colț de rai, lângă Câmpina înconjurată de munți, are o casă frumoasă. Aici iși încarcă bateriile cu grădinăritul și leneveala, atunci când are timp și vine să petreacă timp alături de Irina. Are o casă și în București, încărcată cu emoții și amenajată cu mult gust de el și a sa soție.

Rar vorbește despre familia lui, dar recunoaște tacit că multe dintre lucrurile care i se întâmplă se datorează persoanelor unice din viața sa. A descoperit că iubirea, dar și discreția îl însoțesc mereu. Îl fac să se simtă împlinit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel