Marcel Dragomir a murit. Octavian Ursulescu: A plecat și cu o durere în suflet

Vestea că Marcel Dragomir s-a stins din viață este "dureroasă", a mărturisit, luni, prezentatorul Octavian Ursulescu, convins că marele compozitor a plecat și cu o durere în suflet.

"E dureroasă vestea că s-a stins unul dintre cei mai mari melodiști ai muzicii ușoare românești, melodiști pe filiera Temistocle Popa, Camelia Dăscălescu, Florin Bogardo, Cornel Fugaru și alți mari compozitori, care din păcate ne-au părăsit în ultimii ani.

Marcel Dragomir sunt convins că a plecat și cu o durere în suflet, o durere nu numai a lui, ci și a tuturor compozitorilor de muzică ușoară. Vorbeam des cu el la telefon și îi simțeam în glas deznădejdea văzând că el, un compozitor cu sute de șlagăre, asemenea altor colegi de breaslă, este total marginalizat, creațiile lui nedifuzate la radio, la televiziune, neincluse în programul marilor festivaluri", a afirmat, pentru Agerpres, Octavian Ursulescu.

Margareta Pâslaru, mesaj după moartea lui Marcel Dragomir

De asemenea, acesta și-a exprimat speranța ca "măcar acum, câteva zile, posturile de radio și de televiziune vor difuza piesele lui atât de frumoase", cinstindu-l așa cum se cuvine, precizând că "știe că pe urmă totul se va uita".

Compozitorul Marcel Dragomir, autorul șlagărelor "Un albastru infinit" și "Să mori de dragoste rănită", a murit, conform unui anunț publicat, luni, pe Facebook de Rareș Dragomir, fiul său.

Vezi mai jos imagini dintr-o emisiune a TVR 2 cu Marcel Dragomir, fiul compozitorului, Rareș Dragomir, și Angela Similea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel