Maramureş: Concursul pentru ocuparea posturilor de director la aeroport, revocat

Consiliul de Administraţie al Aeroportului Internaţional Maramureş (AIM) a anulat procedura de selecţie a şase directori după ce, iniţial, a anunţat câştigătorii, a precizat joi, pe pagina sa de Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Gabriel Zetea.

"Am luat act de decizia Consiliului de Administraţie al Aeroportului Internaţional Maramureş de anulare a procedurii de selecţie a directorilor aeroportului şi vreau să transmit public susţinerea mea totală pentru această decizie. Nicio instituţie care beneficiază de fonduri publice nu poate accepta o procedură viciată", a spus Gabriel Zetea.

Acesta a subliniat că a solicitat Consiliului de Administraţie o nouă organigramă.

"Am cerut în această săptămână membrilor Consiliului de Administraţie o nouă propunere de organigramă pentru aeroport. O organigramă mai suplă şi care nu presupune atât de multe funcţii de director. Maxim 2-3 directori este suficient. Un director economic şi un director tehnic ar fi suficient pentru acest moment de dezvoltare a aeroportului, iar economiile rezultate pot fi alocate pentru creşterea salariilor celorlalţi angajaţi ai aeroportului care nu au beneficiat de creşteri salariale în ultimii 3 ani", a mai precizat Gabriel Zetea.

Preşedintele CJ Maramureş a reamintit şi sumele de bani alocate în ultima perioadă pentru dezvoltarea şi modernizarea aeroportului.

"Consiliul Judeţean Maramureş a alocat, în acest an, sume record pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Maramureş, 7 milioane de lei pentru funcţionare şi 13 milioane de lei pentru investiţii si achiziţii de echipament. Îmi doresc o instituţie eficientă care să gestioneze dezvoltarea AIM şi sper ca eforturile depuse în aceşti ani de către Consiliul Judeţean să fie răsplătite prin muncă de către angajaţii de la aeroport", a punctat Gabriel Zete.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel