Manfred Weber vine sâmbătă la Bucureşti

Manfred Weber
Manfred Weber

Ludovic Orban a anunţat că liderul grupului PPE din Parlamentul European, Manfred Weber, candidat al popularilor europeni la şefia Comisiei Europene, îşi va prezenta sâmbătă priorităţile şi liniile principale de program, pentru prima oară în România, la Summitul liderilor locali şi regionali ai PPE. 

"Este cel mai important eveniment al PPE în startul campaniei pentru Parlamentul European. Suntem onoraţi că lucrul acesta se întâmplă în România şi că, practic, Manfred Weber, care este actualmente preşedintele grupului PPE din Parlamentul European şi candidatul nostru la funcţia de preşedinte al Comisiei Europene, îşi prezintă priorităţile şi liniile principale de program pentru prima oară în România, la un eveniment organizat şi găzduit de Partidul Naţional Liberal", a afirmat Orban, la RFI. 

Întâlnire cu 150 de primari



El a precizat că la eveniment vor fi prezenţi aproximativ 150 de primari, de preşedinţi de regiuni sau entităţi administrative asemănătoare cu judeţele din România. 

"Vom avea prezenţa secretarului general al PPE, Antonio Lopez, cu care am avut o discuţie profundă în dimineaţa asta. E un eveniment care arată că PNL este un partener serios, partener respectat la nivelul UE, că partenerii noştri din PPE arată încrederea şi susţinerea, dându-ne şansa de a avea primul eveniment important în care candidatul şi viitorul preşedinte al Comisiei Europene, după cum arată sondajele de opinie, Manfred Weber îşi prezintă liniile programului", a adăugat Orban. 

Vezi şi: 15 martie. Ce face Dragnea în timpul protestului

Prognoza meteo Bucureşti. Cum va fi vremea în weekend

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel