Mai mulți bani! Numerologul Corina Stratulat dezvăluie tot

Foto Pexels
Foto Pexels

Numerologul Corina Stratulat spune cât de ambițioși suntem în ceea ce privește banii, în funcție de vibrația interioară.

Convingerile legate de bani adesea pot fi limitative și dăunătoare dacă le preluăm de la cei apropiați pe măsură ce înaintăm în vârstă. Tocmai de aceea, ar trebui să ne gândim la motivul pentru care avem energie să facem mai mulți bani și lucrăm și cu drag.

Pentru a afla ce ne motivează, trebuie să analizăm structura noastră. De la codul numerologic ne luăm informație despre cum suntem noi și nu data de naștere ne spune de ce facem anumite lucruri. Ne interpretează, dar nu este cauza, precizează Corina Stratulat.

Codul numerologic se calculează pornind de la ziua în care ne-am născut. Se ajunge la cifra destinului, cifră care ne ajută în alegerile de zi cu zi, inclusiv atunci când vine de alegerea unui job.

Vibrația interioară este cel mai ușor indicator din ziua în care suntem născuți. Se face suma cifrelor din ziua de naștere, obținând un număr de la 1 la 9. Astfel, putem determina o motivație pentru suflet, de unde ne luăm energia pentru a munci atunci când ne e mai greu.

Ce ne motivează să facem mai mulți bani

Vibrația interioară 1

Cei născuți pe 1, 10, 19 și 28 sunt motivați de competiție, de ideea de a fi primii în echipă. Ei își doresc să fie mereu pe primul loc și să fie independenți.

Vibrația interioară 2

Aceste persoane sunt mai sensibile și iau decizii importante în funcție de starea lor. Adesea ei caută activități în care să se simtă bine și să aibă o echipă care să îi stimuleze. Ei se bucură mult când îi pot ajuta pe cei din jur.

Vibrația interioară 3

Persoanele cu vibrația interioară 3 sunt mai creative, își doresc să cerceteze mai mult. Ei au nevoie de bani să se dezvolte și își doresc să investească în propria educație. 

Vibrația interioară 4

Persoanele care au o astfel de vibrație simt nevoia de stabilitate. Aceasta va fi motivația principală, nu distracția. De asemenea, 4 investește mult în sănătate.

Vibrația interioară 5

Cei cu această vibrație interioară investesc foarte mult în posibilitatea de a face schimbări. Își dorește să aibă libertatea de a alege.

Vibrația interioară 6

Persoanele cu vibrația interioară 6 sunt pragmatice și au plăcerea de a face bani pentru a face economii. Aceasta e principala lor motivație.

Vibrația interioară 7

Aceste persoane vor experiențe deosebite, care își doresc să evolueze spiritual și să îi ajute pe cei din jur.

Vibrația interioară 8

Cei cu vibrația interioară 8 au dorința de control, își doresc să domine și să fie persoane importante pentru ceilalți. Și atunci banii le aduc această bucurie.

Vibrația interioară 9

Aceste persoane caută calitatea, dorința de a trăi în confort, în lux. Această e motivația lor și fac, de asemenea, și acte caritabile, notează a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel