Magistrați, decizie pentru Gheorghe Nichita. "Nu am crezut niciodată"

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis ridicarea măsurii controlului judiciar pentru Gheorghe Nichita, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

'Am fost informat de avocatul meu de înlocuirea măsurii controlului judiciar în cazul dosarului cu Poliţia Locală. E o stare procesuală în care există anumite obligaţii. E o măsură normală care trebuia mai să fie mai demult luată pentru că toţi ceilalţi din dosar au primit această decizie încă de anul trecut. La mine a fost nevoie de 15 luni. Nu vreau să fac mai multe afirmaţii. (....) Merg mai departe cu judecata', a declarat pentru AGERPRES Gheorghe Nichita, adăugând că i-a fost ridicată şi interdicţia de a părăsi ţara şi de a lua legătura cu unele persoane implicate în dosar.

Fostul edil a susţinut că îşi caută un loc de muncă dar, deşi are un CV impresionant, nu a reuşit însă să se angajeze.

[citeste si]

'Sincer, nu pot să stau acasă pe banii familiei mele. Am încercat să mă angajez. Am experienţă, am un CV care vorbeşte de la sine. Probabil le e frică. Unii se tem, alţii nu îşi doresc. Nu am crezut niciodată în viaţa mea că oamenii te uită, te părăsesc şi te izolează încă din faza de cercetare. Acum nu-mi rămâne decât să constat, să observ... ', a mai spus fostul edil. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel