Magda Coman, model în scaun cu rotile, a născut. Andreea Marin, mesaj

Andreea Marin
Andreea Marin

În urma unui accident care i-a schimbat radical viața, Magda Coman și-a pierdut capacitățile locomotorii, însă nu a lăsat acest lucru să-i pună stop fericirii. Astăzi, a devenit mamă pentru a doua oară, anunțul fiind făcut chiar de Andreea Marin.

"Această zi e una specială pentru mine și mai ales pentru Magda: după aproape 9 luni în care ea a avut parte de grija și căldura echipei Spitalului Clinic Sanador, medicul său fiind minunatul doctor Silviu Prună, ea s-a internat azi pentru a aduce pe lume al doilea copil. Prima naștere a Magdei a fost un fenomen medical, căci pentru o persoană ce trăiește în scaunul cu roțile, o sarcină și nașterea nu sunt deloc ușoare și e nevoie de o atenție mult mai mare și o grijă sporită decât în mod normal. Dar totul poate fi bine când ai oamenii potriviți alături! (...) Nu există nu se poate, iată!", a scris, miercuri, 11 iulie, Andreea Marin pe Facebook.

(w670)

Facebook / Magda Coman

Despre prima naștere chiar Magda Coman a povestit, într-un interviu acordat DC News, cum a decurs întreaga experiență. "Experiența mea a fost traumatizantă. Eram o simplă persoană cu dizabilități care se prezenta în sistemul de stat încercând să primească îngrijirile normale pentru o femeie însărcinată. Îmi aduc aminte cu tristețe cum eram umilită la fiecare control și cum îmi spuneau "cine mi-a permis mie să fiu mamă". Am făcut septicemie", spunea Magda Coman. Mai multe în link-ul de mai jos.

Vezi și: EXCLUSIV Magda Coman, model în scaun cu rotile, din nou mamă. Campania care te va pune pe gânduri - INTERVIU


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel