Mădălin Ionescu, declarații șoc: M-am îngrozit când am văzut

Mădălin Ionescu a acordat un interviu în care a vorbit despre informația conform căreia a fost sechestrat și bătut de niște interlopi.

Vedeta crede că succesul înregistrat de emisiunea sa a stârnit invidie printre jurnaliștii care au scornit o asemenea știre.

"Probabil ca sunt multi frustrati pe succesul din acest sezon al emisiunii WOWbiz si s-au gandit sa scoata pe piata informatia asta. E o stire inventata de niste boschetari media scrisa de niste oameni beti morti. Ca jurnalisti nu se pot numi.

Un ziarist normal suna la politie si verifica daca exista o plangere facuta de mine. Nu mai suntem in anii '90 cand se scria de puiul nascut viu si girafa care face oua. Nu vreau sa nominalizez persoane care cred ca sunt responsabile de acest atac impotriva mea, dar cred ca sunt cei care au suportat cu greu succesul nostru", a spus Mădălin Ionescu.

"Cand presa centrala a preluat informatia si numarul telefoanelor a crescut, am vrut sa vad ce au publicat si m-am ingrozit", a mai zis realizatorul TV conform Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel