Mădălin Ionescu, adevărul crunt: Au distrus orice șansă

Mădălin Ionescu este dezamăgit de modul în care oamenii își trăiesc poveștile de dragoste.

Drept urmare, realizatorul tv de la Kanal D a tras câteva concluzii dure.

"Ce scriu acum... va fi greu de digerat! Familia românească e în criza de mult timp! Modelul familiei formate în regimul comunist e unul știut deja!... Căsătorii lungi, compromisuri multe! Soții mereu supărate pe soții lor, certuri nenumărate, bărbați refugiați în alcool sau aventuri extraconjugale (nu va hazardati, nu e modelul familial în care am crescut! ), copii crescuți fără o minima imagine despre dragoste și despre modul în care ar trebui sa se poarte cu viitorii parteneri! Nu mai vorbesc de educația sexuala! Domeniul asta a fost "top secret"! Rezultatul?

O generație debusolata! Și încă una, formata din tineri de pana la treizeci și un pic de ani, distrusa! Compromisuri și mai multe! Divorțuri și despărțiri pe banda rulanta! Femeile de azi oferă prea puțin și cer prea mult, sunt din ce în ce mai superficiale, vulgare, acaparatoare, posesive pana la extrem ( nu va hazardati... nu am parte de asa ceva ! ), prea puțin capabile de tandrețe, de loialitate, de comunicare! Viata lor e un iureș de alegeri greșite!

Bărbații sunt băieți mari, incapabili de decizii, de profunzime, complexați, incaruntiti înainte de vreme, măcinați de teribile probleme interioare, inapți sa le ofere partenerelor afecțiunea necesara, suportul, atenția, implicarea de care acestea au nevoie! Paradoxal... nici ele, nici ei nu sunt de condamnat! Viata, mediul, tara asta nepăsătoare au distrus orice șansă a individului de a trai intr-un mediu moral curat! Despre Adevăr și căutarea acestuia, despre Iubire adevărată și trăirea acesteia nu mai vorbesc! Exista, însă, și remedii! Next time!", a scris Mădălin Ionescu.

VEZI ȘI: Scrisoare devastatoare pentru șeful Pro TV: Nu veți fi niciodată Adrian Sîrbu. Este incredibilă această afirmație!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel