Lui Adrian Ursu i-a fost devalizat contul bancar. Cum a fost posibil

Adrian Ursu.jpeg
Adrian Ursu.jpeg

Adrian Ursu a povestit joi seara cum i-a fost golit contul din bancă de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, care i-a furat identitatea.

„Povestea este destul de bizară. A venit un cetăţean la bancă cu un card de identitate cu datele mele, dar cu fotografia schimbată. S-a afişat la bancă şi a spus că vrea lichidarea contului pe care îl are la acea bancă. (...) A aplicat şi cererea de deschidere a unui cont în euro şi l-au programat pentru a doua zi să ridice suma de bani”, a spus Adrian Ursu, în cadrul emisiunii „Sinteza zilei”, de la Antena 3.

Acesta a explicat că a aflat despre golirea contului la o zi după incident, când imaginile de pe camerele de supraveghere din bancă erau „încă proaspete”. În urma plângerii făcute, banca i-a rambursat suma de bani pierdută, însă vinovatul nu a fost prins nici până în ziua de azi.

„Nu se putea face fără complicitatea cuiva din bancă”, crede realizatorul tv, care subliniază că, la vremea furtului, lichidările de conturi nu se puteau realiza decât la sucursala băncii la care a fost deschis contul respectiv.

Vezi și: Metodă genială: Cum s-a furat din casetele de valori ale băncii din Pitești, în opinia unui specialist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel