Luca Niculescu, șeful RFI România și jurnalist Digi 24, în juriul premiilor Emmy

Luca Niculescu, redactor-șef al postului de radio RFI România și realizator al emisiunii Imparțial, de la Digi 24, este membru al juriului Emmy Awards, pentru categoriile News and Current Affairs.

Juriul Emmy Awards a reunit 12 membri din șapte țări, de la televiziuni ca BBC, France Television, ZDF și Spiegel TV, scrie Pagina de Media.

La începutul acestei săptămâni, la sediul France Medias Monde din Paris, televiziunea France 24 a fost gazda semifinalei concursului internaţional Emmy Awards pentru categoriile News and Current Affairs.

”Lauda de sine : am stat 12 ore azi în juriul Emmy Awards, secțiunea news and current affairs. Cu încă 12 jurnaliști din alte țări. Ce să spun, e un fel de competiție a ororilor. De la sutele de morți într-un club din Brazilia, la miile de morți ale unui uragan în Filipine, trecând prin ancheta privind spălarea de bani în Argentina și culminând cu copiii-soldați vs copiii-medici din Siria. Care dintre tragedii a câștigat ? Răspunsul, în septembrie, la gala de la New York”, a scris Luca Niculescu pe Facebook.

VEZI ȘI: Angajații TVR nu au voie pe Facebook. Televiziunea neagă acuzația

Luca Niculescu, despre jurizarea la Emmy:

"A fost o experiență interesantă graţie dublei diversităţi. În primul rând o diversitate oferită de programele pe care le-am vizionat, cele mai multe fiind reportaje realizate de televiziuni din Asia sau America Latină.

Premiile Emmy încearcă să evite ca jurații din Europa să judece reportaje produse de televiziuni europene, ca să prevină conflictele de interese. Şi apoi a mai fost şi diversitatea juriului.

Eram oameni de televiziune şi radio din multe ţări, cu istorii personale şi profesionale diferite, dar, după aproape zece ore de văzut reportaje, cred că am ales ceva relevant. Rezultatul va fi văzut la gala Emmy din septembrie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel