Liviu Marian Pop (PSD), scrisoare către profesori. "Am câștigat"

Liviu Marian Pop le-a dat o veste extraordinară profesorilor cărora le-au fost încălcate drepturile. 

VEZI ȘI: Ce se va întâmpla luni, la ora 20,10. Premieră la TVR...

"În urmă cu patru ani, profesorilor li s-au făcut cea mai mare nedreptate prin tăierea ilegală și abuzivă a salariilor de către Guvernul Boc, iar alături de colegii mei, în calitate de sindicalist, am demarat procese în instanță pentru a ne recupera drepturile furate. Astăzi am câștigat! Toate hotărârile judecătorești definitive și irevocabile care trebuiau plătite în anul 2015 se vor achita anul acesta.

Vreau să stiți că ați fost și sunteți o prioritate, o mândrie și o responsabilitate. Guvernul Ponta este singurul care a restituit drepturile salariale și a reîntregit salariile bugetarilor, astfel veniturile au revenit la nivelul de dinaintea tăierilor de 25% executate de guvernarea Băsescu – Udrea – Boc în 2010", scrie senatorul PSD pe blogul personal.

"Prim – ministrul Victor Ponta a alocat educației în anul 2014, peste 22 de miliarde de lei din bugetul național. Prin această alocare bugetară, salariile profesorilor debutanți au fost majorate cu 10%, s-a acordat suma forfetară de 150 de euro și s-au deblocat posturile din învățământul superior", mai notează Liviu Marian Pop.

În încheierea scrisorii adresate profesorilor din România, senatorul PSD lansează o invitație: dascălii să-l susțină pe Victor Ponta și să-l voteze duminică, 16 noiembrie.

"Mai avem multe de făcut pentru dezvoltarea educației, dar sunt convins că prin contribuția voastră și a unui guvern care pune accent pe educație vom reuși să consolidăm și să modernizăm sistemul de învățământ din România.

Vă invit să susțineți un președinte care este alături de profesori, investește în educație și face dreptate până la capăt!", a încheiat Liviu Marian Pop pe blog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel