Liviu Dragnea, incidente ÎCCJ. Cine TREBUIA să intervină. Codrin Ştefănescu, AFIRMAŢII CHEIE - VIDEO

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Reluarea procesului „DGASPC” al lui Liviu Dragnea la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), pe 3 octombrie, a fost marcat de incidente. Subiectul a fost relatat pe larg în presă, însă un element important a rămas nediscutat: cine trebuia să intervină? De asemenea, o filmare postată de protestatari îi poate aduce lui Codrin Ştefănescu unele confirmări.

Un grup de oameni i-au adresat cuvinte grele liderului PSD, unii fiind „înarmaţi" cu mesaje scrie pe foi, dar şi cu mesaje vocale, printre acestea numărându-se „infractorule", „la puşcărie", „penalule", „justiţie, nu corupţie" (în cor). Toate acestea au avut drept scop şi apariţia unui reacţii dure din partea lui Liviu Dragnea. Însă, în tot acest timp, liderul PSD, înconjurat de presă, protestatari, întrebări şi mesaje instigatoare, a dat dovadă de un calm desăvârşit.

Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a spus că protestatarii erau organizaţi, „nimeni nu e de capul lui". O confirmare în acest sens poate veni de la o filmare publicată pe YouTube. După minutul trei, este filmat un bărbat, îmbrăcat în geacă roşie, ce avea mesaje scrise pentru Dragnea, care îl privea liniştit. La un moment dat, un alt bărbat intervine şi îi întoarce foaia. Puteţi urmări ce s-a întâmplat în filmarea de mai jos.

„Au intrat în sala de judecată cu pancarte şi au încercat să-l hărţuiască pe Liviu Dragnea. L-au filmat cât a stat pe bancă cu avocatul", a declarat Codrin Ştefănescu la Antena 3. Întrebat dacă Curtea Supremă nu avea datoria să intervină pentru a pune ordine în sală, acesta a precizat: „Avea datoria să o facă, n-a făcut-o".

De asemenea, a spus că echipa din sala de judecată era coordonată. „Scoatea pe o foaie A4 tot felul de cuvinte triviale şi îndemnuri: penalule, criminalule. În sala de judecată şi pe holul instanţei, sub privirile paşnice ale jandarmilor şi foarte zâmbitoare. (...) Afară din curte, o altă echipă cu alţi coordonatori. O să primiţi rând pe rând toate fotografiile. Cu siguranţă, cei de la Interne fac şi acum o anchetă. (...) Uşor-uşor, adevărul iese la iveală şi lumea începe să înţeleagă cam cu ce ne confruntăm", a punctat secretarul general adjunct al PSD.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel