Lily Allen se întoarce la cariera muzicală

Lily+Allen
Lily+Allen

Cântăreaţa britanică Lily Allen a anunţat că va lansa un nou album în luna martie a anului 2014, conform revistei Sunday People. Acesta ar fi al treilea album al artistei, precedat de " It's not me, It's you", lansat în 2009.

Autor: Andreea Adamescu

" Mă simt foarte bine când lucrez la acest album şi sper că va fi gata până în luna martie. Este foarte diferit de ceea ce am făcut până acum", a declarat cântăreaţa. Cu ceva timp în urmă, Allen a spus că albumul va conţine cântece despre "bebeluşi şi somn". " Nu aş spune că a fost uşor, dar nu a fost nici greu. A fost doar diferit pentru că sursa mea de inspiraţie este atât de diferită faţă de ce era acum nouă sau zece ani".

În octombrie anul trecut, Lily Allen a declarat pentru NME că deşi a lucrat în studio cu producătorul Greg Kurstin, nu va lansa nici măcar o melodie de care să nu fie mulţumită şi a mai spus că noul material este uimitor. Tot anul trecut, ea şi-a anunţat şi colaborarea cu Pink, alături de care a cântat pe " The Truth About Love", cel mai recent album al cântăreţei americane. A fost prima melodie a lui Lily Allen de când a anunţat că se va întoarce la cariera ei muzicală, după ce în 2009 s-a retras pentru a se putea concentra pe familia ei şi propria casă de producţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel