Lidia Fecioru, ABSENTĂ la ”Adevăruri Ascunse”. Dana Chera, VESTE

Dana Chera, ”Adevăruri ascunse”
Dana Chera, ”Adevăruri ascunse”

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, nu este prezentă, sâmbătă seară, în emisiunea ”Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, cu Dana Chera. 

Dana Chera a anunțat, încă de la începutul emisiunii ”Adevăruri Ascunse” de sâmbătă, 3 februarie 2018, că Lidia Fecioru lipsește. Realizatoarea de televiziune a promis că Lidia Fecioru va fi prezentă săptămâna viitoare în emisiune cu o temă foarte interesantă. 

”Este emisiune specială, pentru că minunații noștri invitați, Lidia și maestrul Voropchievici sunt tot timpul împreună, în mod excepțional, Lidia nu o să fie în seara asta. Dar nu asta e vestea. Veste e că o să fie data viitoare, vă așteaptă cu un subiect foarte tare, pe care l-a documentat foarte mult, despre care toată lumea îi cere părerea: ”relațiile toxice, cum trăim în ele”. O să vedeți ce explicații interesante are Lidia, am vorbit cu ea, știe foarte mult despre acest subiect.” a spus Dana Chera, la Antena 3. 

[citeste si]

Vestea bună e că numerologul Mihai Voropchievici este prezent în emisiune cu informații foarte interesante despre feng shui și cum ar trebui să ținem banii în portofel, dar și alte reguli despre portofel. 

VEZI AICI: BREAKING NEWS PORTOFEL, REGULI de FENG SHUI. Mihai Voropchievici, LEGEA PROSPERITĂȚII

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel