Liderii PSD, şedinţă de urgenţă după decizia CCR

PSD
PSD

Liderii PSD urmează a se întâlni în această seară la sediul central al partidului pentru o discuţie după decizia de astăzi a CCR privind conflictul preşedinte - premier, anunţă România TV. 

Conducerea Partidului Social Democrat urmează a se reuni în această seară, de la ora 18.00, pentru a analiza decizia Curţii Constituţionale şi a stabili paşii care trebuie parcurşi în perioada următoare, anunţă România TV.

"Fie că vorbim de rea-voință sau incompetență, decizia CCR spune astăzi întregii țări că președintele Iohannis a încălcat Constituția! Răspunsul CCR de astăzi arată foarte clar abuzul președintelui Iohannis în ceea ce privește refuzul de a numi miniștrii interimari și a asigura funcționarea ministerelor Energiei, Mediului și relației cu Parlamentul. Așa cum am spus încă de săptămâna trecută, șeful statului a încălcat Constituția cu cinism și nepăsare, generând un blocaj guvernamental și întârzieri în acordarea drepturilor românilor care lucrează în aceste ministere.

Decizia CCR îl obligă totodată pe președinte să semneze decretele de revocare a miniștrilor remaniați și să motiveze respingerea noilor miniștri propuși, motivare pe care nu am primit-o niciodată din partea președintelui Iohannis, așa cum era firesc în cazul unui asemenea gest", a transmis, astăzi, Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel