Lider de partid, PLÂNGERE pe numele lui Rareş Bogdan: Aveţi o minte de bibilică

Jurnalistul Rareş Bogdan, joi seară, a discutat despre plângeri care ţin de trei săptămâni, promiţând că va reveni în curând cu noi detalii.

„Dacă domnul Hunor nu se opreşte şi continuă cu aberaţiile, cu plângerile, continuă să considere Jocuri de Putere cea mai periculoasă emisiune din România... (...) De ce? Pentru că ne permitem să vorbim de Centenar? De asta suntem oameni răi? (...) Nu mă voi opri", a promis jurnalistul, în emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV.

„Este absolut incredibil şi vom veni, mâine seară, vă voi aduce dovezi ale plângerilor pe care le face, de trei săptămâni, Kelemen Hunor, cel care nu pare împăcat după ce ne-a atacat, şi aţi văzut că am tăcut, într-o conferinţă de presă. Au vorbit direct despre persoana mea, invitaţii mei şi despre emisiunile care sunt adevărate revolte istorice, au spus. Nu, domnule Hunor, sunt lecţii de istorie pentru dumneavoastră, care aveţi o minte de bibilică, şi care nu înţelegeţi că dacă trăiţi aici şi scrieţi foarte bine, aş vrea şi eu să vad dacă aveţi nişte traduceri, că nu ştiu maghiară, v-aş citi poeziile cu drag, chiar vi le-aş citi pe post, n-aş avea nicio problemă", a spus, în cadrul emisiunii, Rareş Bogdan.

„Vom reveni, pentru că de abia m-am întors la muncă", a mai spus jurnalistul. Ulterior, a discutat despre momentele dificile prin care trec doi jurnalişti. Despre acest subiect, puteţi citi AICI.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel