LicArt, concurs de arte dedicat liceenilor. Detalii privind înscrierea

Ediţia a 16-a a celui mai mare concurs național de arte dedicat liceenilor pasionaţi de fotografie şi de poezie - LicArt, coordonat de omul de cultură Radu Herjeu, este în plină desfășurare. 

Concursul se desfășoară în perioada 5 decembrie 2016 - 19 martie 2017. La concurs pot participa doar liceeni care sunt înscriși într-o instituție de învățământ preuniversitar acreditată, în clasele a IX-a – a XII-a.

Pentru concursul de poezie, liceenii pot concura doar cu poezii proprii, scrise doar în limba română, iar pentru concursul de fotografie pot concura doar cu fotografii realizate de ei, la una, doua sau toate trei categoriile acestei secțiuni:

- fotografie digitală - alb-negru (desaturare completă, fără nuante de roz, bleu etc)
- fotografie digitală - portret (doar oameni)
- fotografie digitală - tematică diversă. 

”Asta inseamna ca, daca esti licean, iti place sa faci fotografii sau scrii poezii, locul tau e la Festivalul National de Arte pentru Liceeni. Deci trebuie sa intri imediat pe www.licart.rosi sa te inscrii. Motive ar fi destule. Am putea incepe cu premiile, cele mai mari acordate in Romania, la astfel de competitii (ele vor ajunge si anul acesta la 15.000 de lei). Si cu numarul de participanti. Anul trecut au fost peste 1500! Am putea continua cu oportunitatea de a deveni cunoscut si apreciat pentru talentul tau. Plus ca site-ul concursului si pagina lui de facebook sunt vizitate zilnic de mii de oameni! Sa continuam cu posibilitatea de a interactiona cu tineri din toata tara si cu sansa de a merge in cea mai tare Tabara de Creatie, plina de work-shop-uri si distractie! Si, foarte important, poti fi remarcat de una dintre personalitatile marcante din domeniile fotografic si literar care sprijina acest festival prin participarea la Marile Jurii, care desemneaza castigatorii. E timpul să încurajăm frumosul din tineri!”, este mesajul organizatorilor.

În primele 5 săptămâni ale concursului s-au înscris peste 600 de liceeni. Până acum au fost desemnaţi semifinalişti 88 dintre ei. Cei care vor să își înscrie în concurs fotografile și poeziile mai au la dispoziție 10 săptămâni. 

LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasă, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel