Legea educației a fost semnată de Anastase și Pereș

Roberta-Anastase
Roberta-Anastase

Legea educaţiei naţionale a fost semnată de preşedintele Camerei Deputaţilor Roberta Anastase şi de vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş şi a fost depusă la Secretariatele Generale ale celor două Camere, în vederea exercitării dreptului de sesizare a Curţii Constituţionale.

Vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş (PDL), care a anunţat în plenul Parlamentului că legea a fost semnată, fără a preciza însă de cine, a menţionat că cei interesaţi îşi pot exercita dreptul de sesizare a Curţii în termen de două zile.

După încheierea şedinţei, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a precizat că actul normativ a fost semnat de ea şi de vicepreşedintele Senatului Alexandru Pereş.

"A fost semnată (n.r. - Legea educaţiei) de cei care au condus şedinţa, aşa se face întotdeauna ca procedură", a spus ea, citată de Mediafax

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a participat  la şedinţa comună a Parlamentului, dar nu s-a aşezat la prezidiu, ci în sala de plen, pe locurile rezervate grupului PSD. El nu a fost prezent la începutul şedinţei de plen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel