Lăzăroiu: După Blaga, Băsescu nu a mai avut nicio contribuţie în PDL după 2005

Consilierul prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, scrie pe Facebook că din declaraţiile liderului democrat-liberal Vasile Blaga rezultă că Traian Băsescu nu a mai avut nicio contribuţie după 2005 la zestrea electorală a PDL, aducându-i aminte lui Blaga că s-a opus în 2007 fuziunii PD cu PLD.

"Din ce spune Vasile Blaga înţeleg că de fapt contribuţia lui Traian Băsescu la zestrea electorală a PDL se limitează la perioada 2001-2004, când partidul a crescut de la 7% la 16%. Aşadar, după 2005 Traian Băsescu nu a mai avut nicio contribuţie. Bun. În 2007, vechii PD-işti au fost adversarii redutabili ai proiectului PDL (PD+PLD). Chiar mult după constituirea PDL au susţinut că a fost o greşeală. Dacă era PD fără PLD, PD ar fi fost un partid de 80%, vă daţi seama... Dar aşa nu au reuşit să ia decât vreo 34% la parlamentarele din 2008", a postat luni Lăzăroiu pe Facebook.

 El adaugă că ar putea să dea mai multe exemple "de viziune a greilor" din PDL după 2005.

 De asemenea, Lăzăroiu a afirmat pe Facebook că e "cert" că Traian Băsescu nu se va mai întoarce într-un "într-un PDL condus de Blaga&co şi anexat intereselor PSD şi PNL".

 "Nu ştiu dacă Traian Basescu se va mai întoarce vreodată în PDL. Poate că da, poate că nu. Cert e că nu se va întoarce niciodată într-un PDL condus de Blaga&co şi anexat intereselor PSD şi PNL. Ce să mai scoţi dintr-un asemenea partid?", a spus consilierul prezidenţial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel