Lăzăroiu, de acord cu Cristi Preda în privința Antenei 3

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu spune că este de acord cu europarlamentarul Cristi Preda, care a declarat la o emisiune TV că el ar închide postul de televiziune Antena 3.

„Da, şi eu sunt de acord cu Cristi Preda. Firmelor care sunt puse sub urmărire penală ar trebui să li se limiteze activitatea. Aşa cum unii oameni nu sunt cercetaţi în stare de libertate", a scris Lăzăroiu pe pagina sa de Facebook.

„De exemplu, dacă Antena 3 e acuzată de şantaj, are dreptul să mai emită? Ca să linşeze judecători şi procurori?", a adăugat fostul consilier prezidenţial.

Invitat la emisiunea Subiectiv, prezentată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, jurnalistul Răzvan Zamfir a comentat ieşirea lui Sebastian Lăzăroiu.

„Domnul Lăzăroiu este în acord cu domnul Cristian Preda, dar nici unul dintre aceştia nu este în acord cu Constituţia, unde se prevede foarte clar că nicio publicaţie nu poate fi suprimată. Comparaţia lui este un sofism, ne dăm seama cu toţii că n-are nicio legătură cu realitatea" a spus Răzvan Zamfir.

„Domnul Cristian Preda a citit Constituţia, cred că acolo a fost doar incapacitatea de a-şi ţine nervozitatea sub control, ceea ce, pentru un politician, e destul de riscant", a mai precizat jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel