Laura Chiriac, adevărul despre Dana Nălbaru și Olivia Steer

Laura Chiriac atrage atenția după ce Dana Nălbaru și Olivia Steer au încins spațiul virtual cu două subiecte controversate. 

”Nu le cunosc pe Dana Nalbaru si Olivia Steer. Nu imi propun sa le cunosc. Celebritatea umflata de controvesa nu deschide poarta catre autenticitatea unui personaj. Degeaba incearca oricine sa afle ceva real despre o persoana publica aflata in mijlocul unei controverse. E inutil. Cu cat esti mai devorat de public, cu atat mai mult vei vrea sa pastrezi adevarul pentru tine. Radicalizarea provocata de aceste personaje ma sperie. Legam la stalpul infamiei oameni care spun ce cred. Deciziile lor de viata, pentru ele si familiile lor nu obliga pe nimeni la nimic. Nu au sechestrat pe nimeni, nu experimenteaza pe cobai... Hotararile lor sunt fundamentate pe experiente proprii, unele dureroase. Citeam undeva ca sora Oliviei Steer a fost rapusa de cancer....ce poate fi mai teribil. Aceste doua tinere femei au facut niste alegeri. Noi putem face propriile noastre alegeri. Si prima ar putea fi aceea a intelegerii”, a scris Laura Chiriac pe Facebook. 

Jurnalistă, Laura Chiriac și-a încercat norocul pe listele ALDE la alegerile locale pentru Primăria Sectorului 1, într-o cursă pe care a pierdut-o. De această dată, mesajul său vine ca un răspuns la scandalul iscat de două vedete, Dana Nălbaru și Olivia Steer. Prima și-a retras definitiv fiica de la școală și a ales homeschooling, a doua afirmă că nu e nevoie de tratament pentru cancerul mamar, pentru că trece singur. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel