Lady Gaga a vomat în timpul concertului din Piaţa Constituţiei

Lady Gaga s-a simţit rău în această seară, potrivit Realitatea. Artista a vomat în timpul concertului, scuzăndu-se apoi fanilor: "Uneori mai vomit în timpul show-urilor mele. Este multă vomă în spate. Mulţumesc că aţi aşteptat".

Cel mai aşteptat concert al anului are loc în această seară, în Piaţa Constituţiei. Diva a adunat sute de fani, care au încercat să îi adopte stilul vestimentar excentric.

Artista şi-a făcut intrarea pe scenă la ora 20:50,  într-o rochie medievală neagră, pe un cal de aceeaşi culoare. "România, Bucureşti, tu eşti viitorul. Ridicaţi mâinile pentru că voi sunteţi *born this way*", le-a transmis ea fanilor, înainte de a cânta piesa după care şi-a numit şi turneul internaţional - "Born This Way".

Fanii au fost înebuniţi să prindă loc în "Monster Pit". Unii dintre aceştia au dormit peste noapte în Piaţa Constituţiei, pentru a se asigura că vor avea ocazia să o cunoască pe artistă.

 După o oră de cântat, artistei americane i s-a făcut rău şi a părăsit pentru câteva minute scena. La întoarcere le-a explicat fanilor că nu s-a simţit bine: "Câteodată vomit în timpul concertului. Este multă vomă în spate. Mulțumesc că ați așteptat".

La jumătatea concertului, Lady Gaga s-a plimbat cu o motocicletă pe o pasarelă improvizată pe scenă. Înainte de a cânta cea mai nouă piesă, "Princess Die", diva s-a simţit rău şi s-a retras pentru câteva momente.

Excentrismul divei a atins punctul culminant în momentul în care a urcat pe scenă într-o rochie din carne. Înainte de apariţie a avut loc un mic spectacol care prezenta o nuntă de gay. Doi dansatori de-ai artistei au purtat costume de mire şi mireasă.

Concertul Lady Gaga s-a încheiat în jurul orei 23:00. "România, te iubesc. Nu am visat că va fi astfel. Am sperat că dacă voi continua să scriu cântele voi ajunge o stea", le-a transmis cântăreaţa celor prezenţi.      

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel