Lactate Brădet, decizie radicală după scandalul E.Coli

Fabrica Lactate Brădet va relua de la zero producţia, după ce autorităţile au anunţat că nu există nicio legătură între îmbolnăvirea copiilor cu SHU şi lotul de brânză cu E.coli produs la Brădet, administratorul fabricii anunţând că a deschis o acţiune de subscriere pentru înfiinţarea unei noi companii şi că speră ca aceasta să aibă sute de mii de acţionari.

Administratorul Lactate Brădet din judeţul Argeş, Marius Badea, a declarat, miercuri, pentru News.ro, că fabrica a retras de pe rafturile magazinelor toată marfa - câteva zeci de tone de produse lactate -, iar aceasta va fi incinerată, după care producţia unităţii va fi reluată "de la zero".

"Am retras toată marfa care a mai existat în magazine. Acea marfă nu va mai fi pusă în circulaţie, deşi avem pentru ea buletine de analize care atestă că este conformă. Ea va fi distrusă, va fi dusă la incinerat. Când vom termina cu acest proces vom începe producţia de la zero. Vrem ca toţi clienţii noştri să ştie că am aruncat tot stocul de marfă şi o luăm de la zero", a spus Marius Badea.

Administratorul Lactate Brădet a precizat că speră ca săptămâna viitoare să reia producţia.

Întrebat dacă va da în judecată autorităţile pentru pierderile suferite, Marius Badea a spus că nu s-a gândit la acest lucru după aflarea rezultatelor analizelor care demonstrează că fabrica nu este vinovată de îmbolnăvirea copiilor.

"Bucuria a fost prea mare când am primit această veste bună, aşa că nu mă gândesc la aşa ceva acum", a afirmat Marius Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel