Kim Jong-un, la prima apariţie în decurs de-o lună

Kim Jong-un a prezidat o reuniune a biroului politic al partidului unic, prima apariţie în decurs de-o lună.

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a prezidat o reuniune a biroului politic al partidului unic, au informat sâmbătă mass media de stat, transmite EFE, care notează că aceasta este prima apariţie publică a lui Kim în decurs de o lună, scrie Agerpres. 

În timpul reuniunii, care s-a desfăşurat vineri, s-a decis convocarea pentru începutul lunii iunie a unei reuniuni plenare a Comitetului Central al Partidului Muncitorilor pentru "a adopta măsuri statale suplimentare pentru soluţionarea unor probleme urgente restante, necesare activităţii economice şi vieţii poporului", potrivit unei depeşe a agenţiei de presă de stat KCNA. În text se adaugă că Kim "a detaliat şi analizat punerea în practică a principalelor măsuri politice în diverse domenii, în prima jumătate a anului".

Măsuri suplimentare



Kim a explicat că la reuniunea de la începutul lunii iunie, a cărei dată exactă nu a fost anunţată de presa de stat, "vor fi luate măsuri suplimentare pentru a răspunde rapid" chestiunilor restante.

Aceasta este prima apariţie publică a lui Kim Jong-un din 6 mai, când a participat la un eveniment cu rudele membrilor forţelor armate.

Sora lui Kim Jong Un seamănă teroare

Kim Yo-jong, sora lui Kim Jong Un, ar fi ordonat executarea a încă unui înalt oficial de la Phenian, transmite Mediafax. Un înalt oficial ar fi fost împuşcat, fără a se cunoaşte motivele, la ordinul lui Kim Yo-jong, sora dictatorului nord-coreean Kim Jong Un. În acelaşi mod de operare, Kim a stabilit eliminarea altor oficiali nord-coreeni, în trecut.

Recent, din ordinul lui Kim Yo-jong, un înalt oficial ar fi fost împuşcat, fără a se cunoaşte motivele. În acelaşi mod de operare, Kim a stabilit eliminarea altor oficiali nord-coreeni, în trecut.

Doi oficiali din ţara asiatică au declarat că vestea despre împuşcarea unui oficial de rang înalt de la Phenian răspândeşte teroare în instituţii. Oficialii admit că nu ştiu numele ofiţerului ucis, dar teama domină structurile militarizate, obligate să ducă la îndeplinire orice dorinţă a conducătorului. Ce susţin oficialii cu tărie este că ofiţerul a fost împuşcat la cererea lui Kim Yo-jong.

Vezi mai multe aici: Sora lui Kim Jong Un seamănă teroare în rândul oficialilor nord-coreeni. Ar fi ordonat încă o executare pentru nesupunere

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel