Kate Moss a rămas cu brațul drept paralizat

kate-moss1
kate-moss1

Celebrul manechin, Kate Moss, se confruntă cu probleme de sănătate după ce a descoperit că nu-și mai poate mișca brațul drept, dar medicii i-au dat asigurări că afecțiunea ar putea dispărea în aproximativ o săptămână.

Top modelul britanic, Kate Moss, a fost diagnosticată cu o afecţiune neuronală care i-a cauzat o paralizie temporară la nivelul braţului drept, informează presa internațională.

Fotomodelul s-a trezit în camera ei din hotelul Ritz din Paris, weekend-ul trecut, şi a constatat că nu îşi mai poate mişca mâna dreaptă, ceea ce a înfricoșat-o.

Potrivit medicilor, Kate ”suferă de o pareză a nervului cubital, o maladie obişnuită, care poate să provoace o paralizie temporară. Mâna ei nu este paralizată sau afectată permanent".

Kate Moss a devenit celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, și se menține în atenția publicului și datorită aparițiilor sale în numeroase campanii publicitare, relaţiilor personale zbuciumate sau pentru stilul de viaţă petrecăreţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel