Un cunoscut jurnalist român a murit într-un accident aviatic

Un cunoscut jurnalist român, care a lucrat pentru publicaţii importante din România şi din străinătate, a murit în Florida, SUA.

Jurnalistul Andrei Postelnicu pilota un avion care s-a prăbușit în ocean, în Martin County, încă de vineri. Marți, autoritățile au renunțat la căutări, declarându-l mort. Un rucsac și un pantof au fost aduse de apă la mal. Rucsacul conținea buletinul și permisul de zbor al jurnalistului

Andrei Postelnicu este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști contemporani, specializat în economie. El a scris pentru publicații importante. A lucrat pentru Financial Times între 2000 și 2006 și pentru Bloomberg între 2006 și 2007. A fost editorialist la Evenimentul zilei și la Capital, corespondent în SUA pentru Realitatea TV și consultant al lui Mircea Geoană.

În prezent, Andrei Postelnicu era vicepreşedinte asistent la Financial Institutions Research at Moody's Investors Service. A fost și director de cercetare la Campden Wealth, consultant independent şi colaborator la Foreign Policy Magazine.

Andrei Postelnicu a fost consilier şef la biroul lui Mircea Geoană în perioada în care acesta a fost preşedintele Senatului. A lucrat ca jurnalist la Evenimentul Zilei şi Capital, el fiind şi colaborator la BBC, RFI şi Realitatea TVC.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel