Jurnalist ZF: Îl anunț pe Moise Guran că voi avea onoarea să-l cunosc în instanță

Scandal uriaș între jurnaliști după ce Ziarul Financiar a publicat o știrea cu firmațiile ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, despre carnea stricată, peștele cu viermi care ajunge neviscerat pe piața din România și salamul spalat cu oțet. 

Moise Guran a precizat că nu s-ar fi așteptat la așa ceva de la Ziarul Financiar: "Prima dată când am văzut chestiunea asta am zis: A înnebunit ministrul Agriculturii! După care am așteptat, iar cei de la ZF au dat și înregistrarea. Înregistrarea este însă de o calitate atât de proastă încât puținii reporteri care au făcut teren în România și-au dat seama că este o înregistrare făcută cu un reportofon în buzunar. Noi le zicem "înregistrări pe nașpa". Adică, cel care vorbește poate să bată și câmpii pentru că el crede că nu este înregistrat. După care tu îl dai la ziar". 

Iulian Anghel, jurnalistul de la Ziarul Financiar, neagă acuzațiile lui Moise Guran, și-l anunță, printr-o postare pe Facebook, că-l va da în judecată: 

 

II anunt pe Moise Guran - pe care nu-l cunosc – ca voi avea onoarea sa-l cunosc in instanta.Guran sustine ca interviul...

Posted by Anghel Iulian on Friday, April 1, 2016

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel