Juncker a făcut o CRIZĂ. A părăsit de urgență Parlamentul European

Președintele Comisiei Europene: Jean-Claude Juncker
Președintele Comisiei Europene: Jean-Claude Juncker

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a fost nevoit să plece din Parlamentul European.

El a spus că suferă de o sciatică extrem de dureroasă și regretă că nu mai poate sta în PE pentru a răspunde întrebărilor europarlamentarilor.

"Dragi colegi, m-am exprimat în discursul meu timp de o oră și ceva, dacă am măsurat bine. Nu a fost ușor pentru dumneavoastră, mie mi-a fost însă și mai greu pentru că sufăr de o sciatică extrem de dureroasă. Nu am cum să vă răspuns în amănunt pentru că trebuie să mă odihnesc un pic.

Dar vă spun doar atât: ar fi înțelept ca acolo unde Comisia Europeană a întreprins deja inițiative, cei care au de făcut observații pe marginea acestora să ni se alăture pentru a putea, în sfârșit, legifera. În special în problemele sociale, Parlamentul a fost sesizat de o serie întreagă de probleme.

Nu pe umerii Comisiei ar trebui să aruncați răspunderea, ci gândiți-vă că Directiva pentru detașarea lucrătorilor a fost propusă, dar încă nu a fost analizată. Nu ați avea decât de câștigat de pe urma lecturii scrisorii de intenție pe care vicepreședinele Frans Timmermans și cu mine am transmis-o către președintele dumneavoastră. Veți găsi acolo descrierea amănunțită a intențiilor Comisiei Europene. Vom implica și Consiliul, dar și Parlamentul European astfel încât pe 24 octombrie, cel mai târziu, să adopăm programul de lucru al Comisiei, program care sper să însoțească ambițiile noastre, în mod armonios. (...) Vă mulțumesc foarte mult. Îmi cer iertare, dar trebuie să plec", a zis Jean-Claude Juncker.

[citeste si]

Preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, a intervenit și a spus: "Dacă putem să te sfătuim și să-ți recomandăm un medic bun ca să te vindeci definitiv, să fii puternic și să răspunzi la toate întrebările noastre...".

Amintim că dezbaterea a început cu intervenția introductivă a președintelui Parlamentului European, Antonio Tajani, fiind urmată de discursul președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker. Discursul șefului Comisiei a fost urmat de intervențiile din partea liderilor și membrilor grupurilor politice. În final, președintele Juncker ar fi trebuit să răspundă întrebărilor și intervențiilor deputaților.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play


Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


nxt.201
YesMy