Julio Iglesias, concert cu intrare liberă la Târgu Mureș

iglesias
iglesias

Julio Iglesias se află în România pentru a susține trei concerte.  Pe 24 şi 26 octombrie, artistul va concerta la Bucureşti, biletele având preţuri cuprinse între 200 şi 500 lei, în funcţie de categorie şi distanţa faţă de scenă. Artistul va ajunge  şi la Târgu Mureş pe 28 octombrie, unde va susţine un concert în cadrul Festivalului Vinului, organizat de Primăria Târgu Mureş, intrarea fiind liberă, scrie citynews.ro.

Julio Iglesias va susţine la Târgu Mureş în data de 28 octombrie primul concert din România cu intrare liberă.  Întrebat cât a cheltuit municipalitatea pentru concertul cântăreţului, primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea a răspuns că nu ştie, însă costurile sunt acoperite din sponsorizări.

Sărbătoarea vinului şi artei meşteşugăreşti va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, la Târgu Mureş, în perioada 26-28 octombrie. Capul de afiş este Julio Iglesias, care va concerta pe data de 28 octombrie, în centrul municipiului, de la ora 19.00.

Reprezentanţii Primăriei au anunţat că au încheiat contracte de sponsorizări şi parteneriate cu mai multe firme din judeţul Mureş în vederea acoperirii cheltuielilor pentru concertul Julio Iglesias, însă onorariul pe care îl va încasa artistul rămâne un mister.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel