EXCLUSIV  Judecător, solicitare către Jandarmerie. Cristian Dide, document

Mihai Ciobanu / 16 noi 2018 / 16:41 Salveaza PDF Comentarii
Cristian Dide
Descriere foto: Cristian Dide

Cristian Dide a pus la dispoziţia redacţiei DC News un document din care reiese faptul că, în timpul unui proces pe care l-a avut, judecătorul a atras atenţia reprezentantului inistuţiei să reglementeze mai clar modul în care sunt duse la secţie persoanele legitimate - spune Cristian Dide - pentru a nu se petrece abuzuri sau încălcări ale legii şi drepturilor omului.  

Jandarmeriei i s-a adus la cunoştinţă să-şi modifice modul în care acţionează atunci când anumite persoane care s-au legitimat trebuie duse la secţie. Cristian Dide ne-a pus la dispoziţie un document din care reise acest lucru. Interlocutorul nostru ne-a povestit că, în timpul unui proces pe care l-a avut, judecătorul de caz a atras atenţia reprezentantului Jandarmeriei Române să modifice şi să reglementeze mai clar modul în care se produce legitimarea şi ducerea la secţie a unor anumite persoane.

Iată transcrierea declaraţiei făcute de judecătorul de caz:  "Vă atrag atenţia, deşi nu face obiectul prezentului dosar, cu privire la modul în care vă reglementaţi procedura de conducere administrativă a unor persoane la secţia de poliţie în măsura în care aceste persoane vă prezintă buletinul şi îşi declină identitatea. Pentru a nu ne sesiza cu privire la alte aspecte, vă rugăm să vă reglementaţi această procedură pentru viitor." 

Iată care a fost răspunsul reprezentantului Jandarmeriei: "Vom lua act de aceste menţiuni, cu siguranţă. Voi transmite şi eu mai departe conducătorului instituţiei acest aspect."


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27