Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, autoarea unor gafe intolerabile, mută în fața presei. Tace mâlc

Captură de ecran / Foto: România TV
Captură de ecran / Foto: România TV

Ancuţa Popoviciu, judecătoarea din cazul Vlad Pascu, nu a răspuns întrebărilor jurnaliștilor.

Judecătoarea Ancuţa Popoviciu nu a răspuns niciuneia dintre întrebările jurnaliștilor atunci când a ieșit din ședința în care s-a judecat suspendarea acesteia, conform imaginilor și informațiilor difuzate de România TV.

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii discută, miercuri, propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie, până la finalizarea procedurilor disciplinare, a Ioanei Ancuţa Popoviciu, judecătoarea care soluţionează dosarul lui Vlad Pascu, şoferul drogat care anul trecut a accidentat mortal doi tineri în localitatea 2 Mai.

Reacția lui Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, după ce judecătoarea nu a răspuns jurnaliștilor: Tatăl lui Sebi, după gestul judecătoarei din dosarul Vlad Pascu: Exact această reacţie o are şi în sală - de sfidare

Amânarea judecății

Săptămâna trecută, Secţia a încuviinţat cererea de amânare a judecăţii cauzei, formulată de judecătorul Ioana Ancuţa Popoviciu, pentru a garanta dreptul la apărare al acesteia.

Pe 16 aprilie, Inspecţia Judiciară anunţa că a trimis Consiliului Superior al Magistraturii o propunere de suspendare din magistratură a judecătoarei Ioana Ancuţa Popoviciu, din cadrul Judecătoriei Mangalia, informează Agerpres.

Reamintim că tatăl lui Sebastian Olariu, unul dintre tinerii morţi în accidentul de la 2 Mai, a afirmat, după o ședință de judecată, că judecătoarea a întrebat dacă băiatul său este în sală. "Mi-a spus dacă băiatul meu este în sală. Nu am văzut în viaţa mea aşa judecător. Îi voia buletinul”, relata acesta.

De asemenea, un alt părinte a declarat că judecătoarea părea că a venit nepregătită la şedinţa de judecată şi mesteca gumă.

Valentin Olariu a spus recent că nu are încredere că CSM-ul o va suspenda pe judecătoare.

Vezi întreaga declarație a lui Valentin Olariu aici: Cererea de abținere a judecătoarei din cazul Vlad Pascu, respinsă. Tatăl lui Sebi, tânărul ucis în accidentul de la 2 Mai: Este ca o zi acră, se joacă cu nervii noștri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel