Jucători atacați de albine pe teren / VIDEO

captură video Tennis TV
captură video Tennis TV

S-a întâmplat pe terenul de tenis la Indian Wells.

Într-un moment neașteptat și tensionat la Indian Wells, partida de tenis a fost brusc întreruptă de o invazie de albine, surprinzând atât jucătorii cât și spectatorii. Cu doar nouă minute jucate și scorul egal, 1-1, terenul central a fost invadat de albine care au creat panică și haos în arenă, așa cum au arătat imagini difuzate de Tennis TV.

Carlos Alcaraz, unul dintre jucători, s-a aflat în centrul atenției, fiind afectat cel mai mult de prezența insectelor pe teren. Cu toate acestea, în urma unei înțepături minore, jucătorul a scăpat fără răni semnificative. Într-o mișcare rapidă de evacuare, atât el, cât și adversarul său, au luat-o la fugă către vestiare pentru a se proteja. Digi Sport spune că totul a început de la o cameră "spidercam", care, suspendată de cabluri la înălțime, a devenit adăpost pentru sute de albine. 

Salvarea a venit din partea unui apicultor, echipat doar cu un aspirator și fără nicio protecție la față sau la mâini, cu excepția ochelarilor de soare. A fost primit cu aplauze de către spectatori, dar și zâmbete de mulțumire din partea jucătorilor. Cu toate acestea, Carlos Alcaraz nu a putut să se bucure pe deplin de reluarea jocului, și asta pentru că a avut de furcăîn continuare cu albinele de pe hainele și obiectele sale, ba chiar a fost și înțepat în ceafă.

Chiar și în aceste condiții neobișnuite, campionul en-titre de la Indian Wells, Alcaraz, a reușit să-l învingă pe Alexander Zverev cu un scor de 6-3, 6-1. În urma acestei victorii, el se pregătește acum pentru semifinalele de sâmbătă, unde îl va întâlni pe italianul Jannik Sinner. Acesta din urmă a obținut și el o victorie clară, 6-3, 6-3, în fața cehului Jiri Lehecka.

Momentul fără precedent, aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel