Jon Stewart părăsește "The Daily Show" după 16 ani - VIDEO

Jon Stewart a anunțat, marți seară, în timpul emisiunii sale, că părăsește "The Daily Show" după 16 ani ani. Stewart se retrage într-un moment de vârf al carierei, când se bucură de o popularitate imensă și o largă credibilitate în rândul publicului american.

Contractul de muncă al lui Jon Stewart expiră în septembrie anul acesta. "Știu, în inima mea, că este momentul ca altcineva" să aibă oportunitatea pe care eu am avut-o, i-a spus Stewart audienței sale. 

Comediantul nu a oferit mai multe detalii despre plecarea sa, arătând doar că aceasta se va petrece "poate în decembrie, poate în iulie".

Stewart a împachetat anunțul într-o serie de glume, dar la un moment dat a părut emoționat și pe punctul de a lăcrima. "Nu am vreun plan anume", a spus spre sfârșitul emisiunii. "Am multe idei. Îmi trec multe lucruri prin cap. Urmează să iau cina cu familia mea într-o zi de școală și am auzit din surse multiple că sunt oameni minunați.

Comedy Central, care a rămas de curând și fără Stephen Colbert, a menționat că emisiunea va continua în anii ce urmează.

Jon Stewart, în vârstă de 52 de ani, a devenit gazda "The Daily Show" în 1999, fără a plonja direct în zona comentariilor politice.

Jon Stewart a devenit în ultimii 16 ani cel mai influent satirist al Statelor Unite ale Americii. Stewart a reușit să atragă, între altele, un segment al publicului american dezamăgit de presa convențională. Mini-documentarul Bloomberg (↓) abordează cariera lui Stewart din chiar acest unghi: cum a cucerit prezentatorul emisiunii satirice "The Daily Show" publicul american suplinind în nevoile unor americani surse convenționale de informații.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel