John Rhys-Davies și Finn Jones vin în România la Comic Con 2013

John-Rhys-Davies-Finn-Jones
John-Rhys-Davies-Finn-Jones

La prima ediția a convenției Comic Con în România vor veni Finn Jones, actorul care interpretează rolul lui Loras Tyrell în celebrul serial Urzeala Tronurilor  și John Rys-Davies, cunoscut pentru rolul lui Gimli din trilogia Stăpânul Inelelor.

Autor: Sabina Ghiulțu [caption id="attachment_289722" align="alignleft" width="310"] John Rhys-Davies și Finn Jones[/caption]

John Rhys-Davies și Finn Jones vor fi prezenți la cel mai important eveniment dedicat pasionaților de benzi desenate, animații, jocuri video, dar şi seriale tv şi filme. Convenţia East European Comic Con  va avea loc la Palatul Național al Copiilor, pe 30 și 31 martie 2013. Biletele pentru activitățile de tip Main Panel sunt limitate la 650 de locuri și au fost deja puse în vânzare.

John Rhys-Davies a jucat în Indiana Jones, James Bond 007: The Living Daylights, seria filmelor Shogun și serialul de televiziune Sliders. De asemenea, Davies a dat viață și a adus culoare personajelor din animațiile Aladdin and the King of Thieves, SpongeBob SquarePants. Jones a devenit faimos în 2011 pentru interpretarea rolului lui Ser Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din serialul de succes realizat de HBO, Game of Thrones (Urzeala Tronurilor).

În cele două zile de Comic Con, vizitatorii vor putea asista şi participa la concursuri, proiecţii video, sesiuni speciale de autografe cu celebrităţi din lumea cinematografică şi cea a benzilor desenate. Actorii invitați vor participa și la sesiuni speciale de autografe cu fanii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel