”Jocuri de culise.” Mesaj puternic din PSD către Iohannis

Şedinţă a CSAT la Cotroceni despre situaţia de securitate în zona extinsă a Mării Negre şi pe Flancul Estic al NATO
Şedinţă a CSAT la Cotroceni despre situaţia de securitate în zona extinsă a Mării Negre şi pe Flancul Estic al NATO

Președintele Klaus Iohannis să își reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României, să respecte regulile democrației, iar pentru asta să desemneze un premier din partea PSD, transmite liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis.

„Solicităm imperativ președintelui să lase jocurile de culise care deja au dus România în situația dezastruoasă de astăzi și să respecte voința electoratului, să conștientizeze că este șeful unui stat aflat în criză profundă, că s-a încheiat campania electorală. Solicităm să își reamintească faptul că în spate nu are steagul PNL, ci steagul României, să respecte regulile democrației, iar pentru asta să desemneze un premier din partea PSD. Cu siguranță, doctorul Rafila își va putea construi o majoritate, fiindcă există parlamentari raționali în aproape fiecare partid reprezentat în viitorul Parlament”, transmite Alfred Simonis.

„Consider că prima propunere, prima opțiune a președintelui trebuie să fie domnul Rafila, propunerea PSD, având în vedere situația epidemiologică, criza sanitară în care se află România. Cred că un specialist în acest domeniu, măcar pentru o perioadă de timp, este cea mai indicată persoană pentru a coordona și campania de vaccinare, dar și toate măsurile care trebuie implementate în perioada următoare”, spune liderul deputaților PSD, întrebat ce părere are PSD despre propunerea Nicolae Ciucă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel