Jennifer Lopez revine în cinematografie

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez a decis să renunţe la poziţia de jurat din cadrul show-ului televizat American Idol, principalul său argument fiind acela că îşi doreşte să acorde mai multă atenţie carierei.

Fosta soţie a lui Marc Anthony, a mărturisit că, deşi în plan muzical lucrurile merg cât se poate de bine, în plan cinematografic simte că mai are multe de oferit. "Chiar îmi lipseşte să fac filme. În ultimii doi ani, petrecuţi cu American Idol m-am concentrat doar asupra muzicii, însă, iubesc şi filmul şi, de fapt, cam aşa am intrat în industria asta, aşa că nu are cum să te părăsească vreodată această pasiune. Sunt şi actriţă, aşa că am nevoie să joc", a declarat Jennifer Lopez, potrivit vedeta.ro.

Frumoasa artistă a anunţat că nu va mai face parte din juriul concursului de talente, la numai o zi după ce Steven Tyler a facut acelaşi anunţ.

De asemenea, Jennifer a mai dezvăluit şi faptul că înţelegerea cu producătorii American Idol era doar pentru un sezon, dar între timp s-a prelungit şi a ajuns la doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel