Jair Bolsonaro, fostul președinte al Braziliei, internat în spital

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Jair Bolsonaro, fostul președinte al Braziliei, a fost internat în spital.

Jair Bolsonaro, fostul preşedinte al Braziliei, a fost internat într-un spital din oraşul Manaus, transmite Agerpres. Acesta ar avea nevoie de îngrijirea medicilor pentru a trata o infecţie a pielii, notează AFP.

"Sunt internat la spitalul Santa Julia din Manaus. Am erizipel, fără o dată planificată de ieşire din spital", a scris liderul extremei drepte braziliene, în vârstă 69 de ani, pe reţeaua socială X.

Ce este erizipelul 



Erizipelul este o infecţie provocată de un streptococ şi se manifestă prin inflamarea şi înroşirea unei porţiuni delimitate a pielii, localizată cel mai adesea la faţă şi la membre, însoţită de febră.

Jair Bolsonaro "a fost internat (...) sâmbătă dimineaţă din cauza unei deshidratări şi a unei infecţii a pielii", a indicat spitalul Santa Julia într-un comunicat duminică. "El rămâne internat pentru terapie intravenoasă cu antibiotice şi rehidratare", potrivit textului.

Jair Bolsonaro, preşedinte al Braziliei în perioada 2019-2022 a sosit vineri la Manaus, capitala Amazoniei braziliene, pentru a-l sprijini pe deputatul Alberto Neto candidat la funcţia de primar al oraşului. De altfel, duminică, Alberto Neto a și publicat pe reţelele sale de socializare o fotografie cu el alături de Jair Bolsonaro, zâmbind, întins pe un pat într-o cameră de spital.

Precizăm că ultimii ani, Jair Bolsonaro a suferit mai multe intervenţii chirurgicale. Cea mai recentă a fost în septembrie 2023 la Sao Paulo. Atunci acesta a fost operat pentru niște complicaţii legate de înjunghierea în regiunea abdominală în timpul campaniei electorale din 2018. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel