Jaf Brăila: Tânăr de 18 ani, ARESTAT după ce a furat si a încuiat o femeie în casă

 Un tânăr de 18 ani, care a pătruns joi noapte în casa unei femei din oraşul Făurei şi a tâlhărit-o, apoi a încuiat-o în propria locuinţă, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila, Laura Dan. 

Poliţiştii au recuperat de la acesta, din cei 11.000 lei pe care i-a furat, suma de 5.500 de lei, telefonul mobil al persoanei vătămate, 100 de lire sterline şi cheile de la autoturismul acesteia. 

Tânărul a pătruns în casa femeii, în vârstă de 56 de ani, pe geamul de la baie, locuinţa aflându-se la parterul unui imobil, şi a ameninţat-o cerându-i toţi banii pe care îi are, dar şi cheile de la casă. Victima i-a dat individului suma de 11.000 de lei, iar acesta a plecat după ce a încuiat-o în casă şi a ameninţat-o cu acte de violenţă dacă va striga după ajutor, conform anchetatorilor. 

Proprietara tâlhărită a reuşit să iasă pe geamul locuinţei şi să strige după ajutor, moment în care a auzit-o o vecină, care a sunat la numărul 112. 

După o noapte de căutări, poliţiştii l-au prins pe agresor, originar din localitatea buzoiană Vizireni, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel