iUmor FINALĂ 2018. Concurenții intră în luptă în sezonul 5

iUmor FINALĂ 2018. Concurenții intră în luptă în sezonul 5
iUmor FINALĂ 2018. Concurenții intră în luptă în sezonul 5

iUmor FINALĂ 2018: Irinel și Diana sunt câștigătorii celei de-a 12-a ediții ”iUmor” din acest sezon. 

iUmor FINALĂ 2018: Ei vor merge în marea finală alături de Andrei Gîrjob, Sevi și Francesca, Bogdan Zloteanu, Isabela Iacupovici, Renata Cilan, Mihaela Buhuș, Dan Cîrstea, Andrei Cojocaru, Cătă Dum și Dan Țuțu.

iUmor FINALĂ 2018: Ultima ediție de audiții din sezonul cu numărul cinci al emisiunii ”iUmor”, difuzată duminică seara între orele 20.00 și 22.17, la Antena 1, a fost lider de audiență la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani.

iUmor FINALĂ 2018: Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, emisiunea s-a clasat pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor cu o audiență medie de 6,6 puncte de rating și 16,9 cotă de piață, în timp ce pe locul al doilea s-a clasat Kanal D cu o medie de 6,5 puncte de rating şi 16,6 % cotă de piaţă.

Minutul de aur

În minutul de aur, 20.43, aproape 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional urmăreau producţia Antena 1! 

iUmor FINALĂ 2018: Irinel și Dianaau readus pe scena ”iUmor” o scenetă asemănătoare celei care în sezonul 4 le-a adus o mulțime de aplauze. De această dată însă, Diana a avut rolul îngerului care păzește poarta Raiului, la care Irinel ajunge după ce moare. ”Aveți tehnica necesară pentru teatrul de revistă”, le-a mărturisit Mihai Bendeac celor doi, care le-a reproșat însă că nu au fost foarte prezenți în numărul lor. Cu toate acestea, Irinel și Diana au primit două LIKE-uri ale juraților, dar și cele mai multe voturi ale telespectatorilor, astfel că vor intra în marea finală de pe 27 mai.

Duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală

Cea de-a 12 ediție ”iUmor” din acest sezon a fost și ultima în care telespectatorii au avut ocazia de a-și vota preferații. Pe 20 mai, telespectatorii au ocazia de a revedea cele mai tari momente, iar duminică, 27 mai, de la ora 20.00, în marea finală, românii vor decide cine este câștigătorul ”iUmor” din acest sezon!

VEZI ȘI: "iUmor". Doina Teodoru, KO pentru Olivia Steer


În cel de-al cincilea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au vizionat numere care de care mai excentrice sau mai amuzante, prezentate de concurenți veniți din toată țara, dar și din Europa, Japonia, Malaezia, Canada sau Mexic.  Aspiranții la marele premiu "iUmor" au adus cu ei cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație, inedite și pentru jurați, dar și pentru telespectatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel