"iUmor". Doina Teodoru, KO pentru Olivia Steer

Doina Teodoru, câștigătoarea sezonului trei "iUmor", de la Antena 1, a revenit, dumincă seară, în cadrul emisiunii care a consacrat-o.

Are 28 de ani, şi-a dorit să fie actriţă încă din copilărie şi a reuşit să câştige concursul "iUmor". Acum a revenit pe scena show-ului cu un roast.

"Tu (n.r. referindu-se la Mihai Bendeac) ai ceva din Andi Moisescu. Și el stă în colțul din dreapta a juriului, și el este foarte aspru cu oamenii netalentați, și el are aerul ăsta de parcă i-ar fi frică de colegul din stânga lui. Bine, Andi nu are ceva ce ai tu. Andi nu are talentul tău de a nota prost momentele bune. Și el mai are ceva: are o soție, Olivia Steer. Care se luptă pentru ca noi, românii, să redobândim valori pe care le-am pierdut cu mult timp în urmă, lucruri cu adevărat importante, cum ar fi: variola, ciuma bubonică, malaria", a spus Doina Teodoru pe scena "iUmor".

Premiu retras

Amintim că, recent, Olivia Steer a fost premiată la "Gala Femeilor care Dăruiesc Sănătate". În urma criticilor, i-a fost retras premiul.

VEZI ȘI EXCLUSIV Olivia Steer, premiată. Cine a asistat la momentul halucinant. Măiță: Mascaradă și batjocură

[citeste si]

Roast

"Roast-ul, pentru că aşa se numeşte colecţia de glumiţe răutăcioase, este un fenomen care, din punctul meu de vedere, nu este deloc exploatat în România. Poate că de asta a şi prins, de data asta. Mie nu mi-a plăcut deloc momentul meu de la audiţii, dar uite că m-a dus în finală. Sper ca, la un moment dat, să ajungem şi noi precum americanii, acolo unde roast-ul este ceva extraordinar, iar vedetele sunt onorate să fie invitate la astfel de lucruri", spunea Doina Teodoru într-un interviu dintr-o publicație locală despre experiența "iUmor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel