Iuliana Tudor, salvată de la MOARTE de Valentin Nicolau - DEZVĂLUIRI -

Printre cei care îi vor fi veşnic recunoscători lui Valentin Nicolau se află şi Iuliana Tudor, gazda show-ului "O dată-n viaţă".

Fost director al TVR între anii 2002 şi 2005, Valentin Nicolau a murit în urma unui stop cardiorespirator la doar 54 de ani.

Puţini ştiu însă că a salvat şi vieţi, la propriu. Printre cei care îi vor fi veşnic recunoscători se află şi Iuliana Tudor, gazda show-ului "O dată-n viaţă", scrie ZiarulRing.ro.

La începuturile carierei sale, Iuliana Tudor a traversat un moment crucial, iar atunci a primit un ajutor nesperat de la şeful Valentin Nicolau.

Surse apropiate scriitorului au povestit cum fostul preşedinte al televiziunii naţionale făcuse un obicei din a-şi sprijini dezinteresat colegii şi de a-i ajuta chiar financiar, din buzunarul propriu.

"A sunat personal la cei mai buni medici", a declarat o veche colaboratoare în TVR a lui Valentin Nicolau, care a recunoscut că a beneficiat personal de generozitatea lui Valentin Nicolau:

"M-a ajutat într-un moment greu, când nu mai aveam ce să le pun copiilor pe masă. Mi-a dat o sumă de bani şi mi-a spus că nu îi mai aşteaptă înapoi. Şi nu a fost o excepţie, obişnuia să-şi ajute colegii, pentru că în TVR se considera acasă, iar noi eram familia lui. Pe Iuliana Tudor a salvat-o de la moarte, când a avut probleme de sănătate. A sunat personal la cei mai buni medici şi nu a ezitat să plătească el consultaţiile şi analizele. Ţinea enorm la oamenii din TVR".

Elise Stan, producătoarea show-ului "O dată-n viaţă" şi prietenă a Iulianei Tudor, a confirmat informaţia. "A fost un şef dur, decizia lui era lege".

Citește și: Moise Guran, mesaj după moartea lui Valentin Nicolau: Mi-a salvat fundul 

Există însă şi angajaţi ai televiziunii naţionale care îşi amintesc altceva despre Valentin Nicolau, director al Editurii Nemira.

"A fost un şef dur, aprig, decizia lui era lege, ceea ce nu e rău într-o instituţie atât de mare. Era un om de afaceri extraordinar de abil şi un bun manager. A modernizat televiziunea, însă unele contracte au fost greu de achitat de cei care i-au urmat la conducere", a mărturisit o vedetă TVR, sub protecţia anonimatului, potrivit ZiarulRing.ro.

Priveghiul are loc la reşedinţa familiei Slujba de înmormântare a regretatului Valentin Nicolau va avea loc vineri, 16 ianuarie, de la ora 13.00, la Biserica "Sfânta Maria", de pe strada Iani Buzoiani (lângă Parcul "Regina Maria"), iar înmormântarea - la Cimitirul Domneşti Ghencea 2 (Prelungirea Ghencea nr. 370).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel