Iulian Bortoş, redactor-șef al săptămânalului Capital și-a dat demisia

iulian
iulian

Redactorul-şef al săptămânalului Capital, Iulian Bortoş,  și-a dat demisia. Acesta conducea redacţia din  septembrie 2005.

“Este o decizie asupra căreia mă gândesc de mai multă vreme. Ce s-a întâmplat în ultima perioadă m-a făcut să grăbesc luarea deciziei. Mi-am oferit disponibilitatea de a ajuta în continuare revista, cât timp este nevoie de mine”, a declarat acesta pentru pagina de media..

Bortoș a fost numit redactor-șef al Capital în septembrie 2005. Anterior, a fost șef de departament (Companii), timp de un an. Înainte de Capital, a lucrat șapte ani la Mediafax.

În ultimele zile, trei oameni au fost restructurați de la săptămânalul. Alți doi redactori au ales să plece de la Capital cu salarii compensatorii.

De asemenea, decizia sa vine pe fondul unui val de plecări de la Evenimentul Zilei, ce a urmat unei decizii a managementului EvZ şi Capital de a restructura mai multe posturi în zona administrativă şi de a reface structura de conducere editorială. Printre cei plecati de la EvZ se numără redactorul-şef adjunct Ioana Lupea, mai mulţi editori cu funcţii de conducere, redactori şi reporteri. Citeşte şi: Redacţia EVZ pierde unii dintre cei mai experimentaţi jurnalişti din echipă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel