Irinel Columbeanu, nouă iubită. Prima apariție la televizor

Irinel Columbeanu și-a prezentat noua iubită. El a povestit cum a cunoscut-o pe Oana. 

Noua iubită a lui Irinel Columbeanu are 21 de ani. El spune că a cunoscut-o la Festivalul Modei Europene. 

„Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.
Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.
După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion Tv s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu," a spus Irinel Columbeanu.

Postarea de pe facebook 

 "A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată „Modă și criptomonedele”. Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo 2 ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția,” a mai spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

[citestes i]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel