Ionuţ Groza, de la TVR Timișoara, s-a stins din viață

Presa românească a pierdut încă un membru. Ionuţ Groza, de la TVR Timișoara, a încetat din viață la vârsta de 41 de ani.

Absolvent al Facultăţii de Jurnalism de la Universitatea de Vest Timișoara, secţia Jurnalism, în 1998, Ionuţ Groza şi-a dedicat întreaga viaţă profesiei. A început să facă radio şi televiziune în 1993 ca redactor la posturile locale din Deva, iar după un an modera la Radio Timişoara.

Ulterior, Ionuţ a decis să facă pasul către televiziune.

"Am început să lucrez în presă în perioada romantică a jurnalismului românesc, imediat după '90. Am gustat din 'gloria' aţâţătoare a unui radio local, în care toţi făceau muncă de pionierat. Am descoperit mai apoi Radio Timişoara, unde am început să învăţ serios cu ce se mănâncă meseria... Până la Televiziune a fost o jumătate de pas, mai ales că, în acele vremuri, Radioul şi Televiziunea împărţeau încă aceeaşi haină. Radioul a fost prima iubire, dar televiziunea mi-a adus maturizarea profesională", povestea el.

[citeste si]

A realizat la TVR Timișoara reportaje, filme documentare şi anchete. A prezentat, moderat şi produs diverse emisiuni de actualitate, a realizat duplex-uri în Telejurnalele Televiziunii Române, din teren, de la evenimente speciale din ţară şi din străinătate.

A fost prezentatorul emisiunilor Tribunalul Adolescenţilor şi Românii de lângă noi.

Din 1995 a prezentat Telejurnalele regionale TVR Timişoara, precizează stiri.tvr.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel