Ionuț Cristache: „Cumpănașu povestește transfigurat. Ascultați-l!” Ce a zis la Antena 3

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a reacționat pe Facebook după ce s-a aflat că Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României.

„Fata ucisă era nepoata lui Alex Cumpănașu care povestește transfigurat, la A3, calvarul prin care a trecut nepoata lui! Ascultați-l! Nimeni nu a făcut nimic, nimeni nu a mișcat un deget”, a scris Ionuț Cristache, vineri după-amiază, pe contul său de Facebook.

Ulterior, a revenit cu un alt mesaj: „Ani la rândul au fost glorificate instituțiile în țara asta! Ni s-a spus să le lăsăm în pace, că au mecanisme, că se reglează din interior, că există o ordine firească, că e prea multă presiune publică, să le lăsăm în pace! Iată instituțiile statului, iubiți-le așa cum vi s-a spus!”

VEZI ȘI: Laura Nureldin: Mă făceați slugă și pesedistă când spuneam. Nu începeți să zbierați


Ce a zis Cumpănașu

„Revolta e atât de mare încât nu vreau să îi văd pe stradă. A sunat la 112 de la alt număr, nemernicii ăștia nici măcar nu au verificat până la 12 noaptea am spus eu să confrunte cu tatăl fetei pentru că nu credeau că e Alexandra cea care a sunat. Avem timp de probe de voce când este un copil răpit? Nu. Ce au făcut până au intervenit șefii de la București? Nimic”, a declarat Alexandru Cumpănașu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel