Laura Nureldin: Mă făceați slugă și pesedistă când spuneam. Nu începeți să zbierați

Laura Nureldin
Laura Nureldin

„Mă făceați slugă și pesedistă când spuneam că investigarea infracțiunilor violente ar trebui să aibă prioritate”, a scris, vineri, Laura Nureldin pe contul de Facebook.

„Băăăăi, mă făceați slugă și pesedistă când spuneam că investigarea infracțiunilor violente ar trebui să aibă prioritate, că nu e ok să anchetezi în libertate suspecți din dosare de violență, că înainte să adune kilometri de stenograme din dosare de corupție vechi de 10 ani, onor Justiția ar face bine să intervină în situații de viață și de moarte.

Nu începeți să zbierați că minimizez corupția; dacă aveți un pic de creier, realizați că NU asta fac. E vorba doar despre PRIORITĂȚI.

Dada, știu #fărăpenali. Ucigașii sunt OK, ăia nu-s corupți, nu fură banii copiilor; le fură doar viața.

Criminalii și violatorii zburdă pentru că, în cazul lor, durează 16 ore să se emită mandat de percheziție.

Pont: dacă ești în pericol și suni la 112, spune-le că asiști la o dare de mită; o să vină imediat mascații, poliția, procurorul și Dumnezeu. Nu spune că încearcă cineva să te omoare, că nu vine nimeni. De ce? Pentru că trăiești în România. Țara în care e mai grav să iei șpagă decât să iei vieți”, a scris, vineri după-amiază, Laura Nureldin pe contul de Facebook.

Amintim că Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel