Ionela Prodan a MURIT. ULTIMA FOTOGRAFIE cu Ionela Prodan

Ionela Prodan a murit. Ultima fotografie cu artista este de-a dreptul emoționantă.

Anamaria Prodan Reghecampf a dat publicității o imagine tulburătoare. Fotografia surprinde un moment emoționant: fiica își ține mama de mâna chiar pe patul de spital.

(w670)

Ionela Prodan, care anul acesta a împlinit 70 de ani, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

[citeste si]

De la începutul anului, interpreta de muzică populară Ionela Prodan a avut mari probleme de sănătate. În luna martie a acestui an, Ionela Prodan a fost internată de urgență la Spitalul Elias. Fiica sa cea mare, impresara Anamaria Prodan Reghecampf, le-a cerut în mod expres medicilor de acolo să nu ofere detalii despre problemele de sănătate ale mamei sale.

Albume memorabile

Printre albumele memorabile ale interpretei de muzică populară, cele mai importante sunt: „Astă Seară-i Seară Mare", „Păpușile Harnice În Grădină", „O Viață De Cântec", „Asta-I Viața, N-Ai Ce-I Face".

În perioada 2001 – 2004, a coordonat în cadrul Ministerului Culturii promovarea culturii tradiţionale. În anul 2003, i s-a decernat Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, de către preşedintele României.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel