Ion Ștefan: Primarii vor putea verifica online dacă au primit banii ceruți

Mihai Ciobanu / 07 noi 2019 / 11:25 Salveaza PDF Comentarii

Ion Ștefan a anunțat că, începând de joi, Ministerul Lucărilor Publice și Dezvoltării va publica plățile efectuate, astfel încât primarii vor putea verifica pe site dacă au primit sau nu banii ceruți pentru efectuarea facturilor emise de constructori.

„Ce am reușit eu să fac în aceste prime două zile? Am abordat frontal problemele cu care se confruntă Ministerul. Efectuarea plăților către UAT-uri în vederea efectuării facturilor remise de constructori, lucru care s-a și întâmplat. UAT-urile au primit acești bani. Transparentizare- prin publicarea pe site-uri a tuturor plăților efectuate de către Minister. Plățile efectuate vor fi afișate zilnic pe site-ul Ministerului începând de astăzi. Plățile efectuate ieri au fost deja ridicate pe site. Toți primarii pot observa fără a fi nevoiți să mai dea un telefon la Minister să vadă dacă au primit banii ceruți de dânșii”, a spus Ion Ștefan, la preluarea mandatului de ministru al Lucărilor Publice.

El a adăugat că proiectul pentru folosirea gazului românesc reprezintă o prioritate a Ministerului. „O să facem toate eforturile pentru a reuși acest proiect major pentru satul românesc. Românii au nevoie și trebuie să folosească gazul românesc, acest lucru ar fi prioritatea numărul unu a Ministerului”, a subliniat ministrul. Ion Ștefan și-a peluat, joi, mandatul de ministru al Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28