Iohannis, învins de Ponta. Paradox în Prahova

Jurnaliștii din presa locală dezvăluie culisele votului din județul Prahova.

VEZI ȘI: Corina Drăgotescu, gest ULUITOR pentru Traian Băsescu-FOTO

Victor Ponta a obţinut cel mai mare număr de voturi, în judeţul Prahova, având un scor electoral de 39,41%, fiind urmat de Klaus Iohannis, cu 27,71% din voturi. În urma acestor rezultate finale la alegerile prezidențiale, jurnaliștii au semnalat câteva lucruri importante.

"1. Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost prezent de două ori în ultimele 30 de zile în municipiul Ploiești. Ponta nu a participat la niciun eveniment electoral (sau nu) în Ploiești.

2. ACL Ploiești se bazează, în cea mai mare parte, pe structura PDL. Roberta Anastase a pus la punct o rețea electorală mare, în raport cu cea a PNL.

3. Principalul vector de imagine al PSD Ploiești, primarul Iulian Bădescu, a preferat în timpul campaniei electorale să aibă ieșiri publice în care a vorbit doar despre administrație. Nu a existat nicio apariție publică a lui Bădescu în care să vorbească exclusiv despre campania electorală.

4. Partidele de dreapta din Prahova au câștigat cele mai multe confruntări electorale din mediul urban. De exemplu, în municipiul Câmpina, Iohannis a ieșit primul, cu 2% peste Ponta, astfel că victoria PSD în Ploiești arată că social – democrații au o rețea electorală organizată în principalul municipiu al județului", scriu ziariștii de la Phon.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel